Ne place să ne jucăm educativ.

Suntem un start-up inițiat din dorința de a le oferii copiilor o nouă perspectivă asupra științelor exacte.

Misiunea noastra este de a-i ajuta pe copii sa inteleaga prin experimente practice disciplina numita Fizica si totodata de a veni in ajutorul invatatorilor, respectiv profesorilor cu un ghid de realizare a celor mai definitorii experimente fizice si materialele necesare executarii lor.

fondator-sciencebox-despre-noi
science-box-despre-noi-v1-

ScienceBox

Science box este o cutie ce conține elementele necesare realizării de experimente, care să le explice micilor exploratori importante fenomene naturale. Credem că fiecare copil are dreptul la o educație aplicată, dincolo de fiecare definiție sau teoremă enunțată într-un manual.

Imaginează-ți cum ar fi ca fiecare jucărie pe care copilul tău o deține, să aibă în spatele imaginii atractive, un mesaj educativ. Cu siguranță cunoști acel moment „problemă” când jucăriile ori jocurile cumpărare nu au fost folosite. Avem și varianta când după câteva zile, săptămâni de utilizare jucariile au sfârșit stricate într-un colț al casei, fără a mai prezenta interes.

Copii au nevoie de diversitate, ei se plictisesc foarte repede.
Noi avem soluția! Science box este o cutie, care o dată deschisă, magia se revarsă. Cei mici vor beneficia de informații și experimente, cumulate într-o sesiune distractivă de joacă, cu un deznodământ educativ. Iar o dată utilizată, chiar dacă ajunge la colțul cu jucării, informația a rămas în mintea copilului tău.
cutii-de-experimente
eruptia-unui-vulcan-experimente-v33

Distrează-te și învață alături de copilul tău!